Welkom op mijn nieuwe website!

Naaktmodel op de rug gezien op knieen leunend naar links steunend op li hand_ccexpress

Helene Gandolfi – portretschilder

Je vindt hier alles over mijn kunstpraktijk. Van de laatste nieuwtjes, een overzicht van mijn schilderijen en schetsen, tot alle informatie over de cursussen die ik geef. En heb je een vraag aan mij? Of wil je een portret laten maken? Maak dan geheel vrijblijvend je wensen kenbaar via het contactformulier .

Vind je mijn site mooi?

Ik ben zo trots als een pauw op deze nieuwe website! Vooral omdat ik hem zelf heb gebouwd en dat zonder enige IT kennis. Hoe ik dat heb gedaan? Met de online cursus websitebouwen van Veerle Smet.
Door haar stap-voor-stap cursus ben ik tot dit resultaat gekomen. Dus als jij ook nadenkt over een nieuwe website en je wilt die eventueel zelf bouwen maar je hebt geen idee hoe? Dan kan ik je alleen maar aanraden om de cursus van Veerle te volgen op www.dewebacademie.be

 

Deel dit op Facebook