Welkom op mijn nieuwe website!

Helene Gandolfi – portretschilder

Je vindt hier alles over mijn kunstpraktijk. Van de laatste nieuwtjes, een overzicht van mijn schilderijen en schetsen, tot alle informatie over de cursussen die ik geef. En heb je een vraag aan mij? Of wil je een portret laten maken? Maak dan geheel vrijblijvend je wensen kenbaar via het contactformulier .

Vind je mijn site mooi?

Zo trots als een pauw ben ik op deze nieuwe website! Helemaal omdat ik hem zelf heb gebouwd. En dat zonder enige IT kennis. Hoe ik dat heb gedaan? Met de online cursus websitebouwen van Veerle Smet.
Door haar stap-voor-stap cursus ben ik tot dit resultaat gekomen. Dus als jij ook nadenkt over een nieuwe website en je wilt die eventueel zelf bouwen maar je hebt geen idee hoe? Dan kan ik je alleen maar aanraden om de cursus van Veerle te volgen op www.dewebacademie.be

Cursus Portrettekenen nu ook online te volgen!

logo online cursus portrettekenen

We hebben het afgelopen jaar veel tijd thuis doorgebracht. Activiteiten waarvoor we normaalgesproken de deur uit gingen kwamen stil te liggen. Dat was voor mij aanleiding om een online cursus te ontwikkelen voor iedereen die beter wil leren portrettekenen. Een cursus die je vanuit je huis kunt volgen.

Ook als we straks wel weer op locatie onze teken- en schildercursus kunnen volgen blijft deze online cursus portrettekenen een mooie aanvulling op het bestaande lesmateriaal.

Je kunt hier de introductiepagina en het introductiefilmpje bekijken om te zien wat je kunt verwachten als je mee gaat doen met de online cursus.

Wil je meedoen? Dan krijg je nu 20% korting op de cursusprijs als je gebruik maakt van deze kortingscode