Home

 

Helene Gandolfi - 

beeldend kunstenaar

 

Leuk dat je mijn site bezoekt.

 

 

GOED NIEUWS ! Mijn nieuwe CURSUS PORTRETTEKENEN is nu ONLINE! 

 

 

 

 

 

Wil je (beter) leren portrettekenen? Maar wil of kan je de deur niet uit? Dan is dit de ideale oplossing. Doe mee met mijn ONLINE CURSUS.

 

De ONLINE CURSUS PORTRETTEKENEN is voor zowel de beginnende portrettekenaar als voor de portrettekenaar die al wat kan maar beter en meer gelijkend wil leren tekenen. De cursus gaat uitgebreid in op wat een portret gelijkend maakt en welke hulpmiddelen je daarbij kunt gebruiken. 

 

Benieuwd naar deze cursus?

 

Als je je aanmeldt via deze knop   naar online cursus  dan krijg je een mooie introductiekorting van 20% op de cursusprijs. 

 

Je betaalt dan geen €65,- maar € 52,- 

 

Kijk eerst even rustig of de cursus aansluit bij jouw wensen, bekijk de introductievideo en lees de introductiepagina van de cursus.

 

 informatie online cursus

 

 

LET OP: Alleen wanneer je je aanmeldt via deze knop 'naar online cursus' of 'informatie online cursus' krijg je 20% korting op de cursusprijs. De korting wordt direct verwerkt in het afrekenscherm. 

 

 

Ik zie je heel graag in mijn cursus!

 


 

CURSUSSEN TEKENEN EN SCHILDEREN IN LAREN (GLD)

 

Heb je toch die stimulans nodig van een groep of die stok achter de deur van een vast moment om écht aan de slag te gaan in een groep met andere enthousiaste cursisten? 

Doe dan mee met één van de cursussen die ik geef in het Gelderse Laren (Gemeente Lochem) en pak je liefde voor het tekenen en schilderen (weer) op. 

 

Je krijgt les op je eigen niveau, of je nou beginner bent of al meer gevorderd. 

 

 

Kijk hier voor alle informatie over het cursusaanbod

- cursus model/portret (tekenen of schilderen)

- cursus naaktmodel tekenen

- cursus Algemeen tekenen en schilderen 

 

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar  helene.gandolfi@planet.nl of mij bellen op T 06- 40 70 21 59

 


 

PORTRET IN OPDRACHT

 

Wil je een portret laten maken van jezelf of van een dierbare?

Ook voor een portret in opdracht kun je bij mij terecht.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een prijsopgave en de mogelijkheden! helene.gandolfi@planet.nl  T 06- 40 70 21 59

 


   

Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten aangevuld met Masterclasses portretschilderen bij Sam Drukker, verschillende korte opleidingen aan de Wackers Academie Amsterdam en portretschilderlessen bij oa Peter Smit, Rogier Willems en Irma Braat.

 

 

 

Portretten

Etsen en Schetsen

Cursussen