Home

 

Helene Gandolfi - 

beeldend kunstenaar

 

Leuk dat je mijn site bezoekt.

 

Aanmelden voor het nieuwe cursusseizoen kan nu! In september starten de nieuwe lessen, meld je aan door mij een e-mail te sturen helene.gandolfi@planet.nl of mij te bellen T 06- 40 70 21 59

 

Er zijn nieuwe spannende ontwikkelingen met betrekking tot een online lesprogramma dat ik aan het maken ben zodat je ook vanuit je huis mee kan doen met mijn portretcursus. HELEMAAL NIEUW! Het wordt een BASISCURSUS PORTRET TEKENEN.  

Ik hoop de cursus in september klaar te hebben, zodra de cursus online komt vind je de link op deze pagina, hou de site dus in de gaten! 

 

Meld je nu aan voor één van de teken- of schildercursussen! Kijk hier voor alle informatie over het cursusaanbod.

- cursus model/portret (tekenen of schilderen)

- cursus naaktmodel tekenen

 

Wil je al tijden (weer) gaan tekenen of schilderen en komt het er maar niet van? Heb je toch die stimulans nodig van een groep of die stok achter de deur van een vast moment in de week om écht aan de slag te gaan? 

Doe mee met één van de cursussen en pak je liefde voor het tekenen en schilderen (weer) op en verbeter je teken- of schildervaardigheid! 

Je krijgt les op je eigen niveau, of je nou beginner bent of al meer gevorderd, in een groep met andere enthousiaste cursisten.

Meld je nu aan : helene.gandolfi@planet.nl  T 06- 40 70 21 59

 

Wil je een portret laten maken?

Ook voor een portret in opdracht kun je bij mij terecht, mail mij voor een prijsopgave en de mogelijkheden!

   

Mijn kunstopleiding heb ik gevolgd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten aangevuld met Masterclasses portretschilderen bij Sam Drukker, verschillende korte opleidingen aan de Wackers Academie Amsterdam en portretschilderlessen bij Peter Smit, Rogier Willems en Irma Braat.

 

Wil je meer informatie over een cursus of een portret in opdracht? Stuur me dan een mailtje of bel me! helene.gandolfi@planet.nl  T 06- 40 70 21 59

 

Portretten

Etsen

Cursussen

Ruimtelijk

Contact